Wie is Scheltens&Co?

Scheltens&Co is een naam die zorgvuldig is gekozen omdat het precies weergeeft waar wij voor staan;
“Samen lukt het altijd”.
Scheltens&Co staat voor Caroline Scheltens en Lia Lems.

Hieronder stellen wij ons aan u voor.

Caroline Scheltens;

carolineNa ruim 30 jaar in loondienst als secretaresse/officemanager te hebben gewerkt en tevens verantwoordelijk voor o.a. de financiële administratie, heb ik mijn lang gekoesterde wens om zelfstandig ondernemer te zijn in 2014 gerealiseerd.Ik wil mensen, die het overzicht niet meer hebben of niet meer in staat zijn de zaken op het gebied van financiën en administratie te regelen, om welke reden dan ook, bijstaan. Het verliezen van regie, overzicht of controle over de eigen financiën kan tot moeilijke situaties leiden en geeft veel spanning en onrust.

Van 1980 tot 2013 ben ik in loondienst geweest bij een aantal bedrijven als secretaresse/officemanager, tevens verantwoordelijke voor de financiële administratie, klantenbeheer en office-beheer. In 2014 heb ik de basisopleiding Bewindvoering gevolgd. Jaarlijks volgen wij aanvullende cursussen t.b.v. bewindvoering, mentorschap, schuldenproblematiek. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen voor bewindvoering voor problematische schulden en geestelijk onvermogen die per 2014 door de rechtbank als vereisten zijn gesteld. Met ons credo “Samen lukt het altijd” wil ik ook het maatschappelijk belang aanduiden.

Lia Lems; 

lia21

Mijn insteek is dat niemand ervoor kiest om in een situatie terecht te komen waarbij je de regie verliest over je financiële situatie. Helaas zijn er situaties waarbij dit wel gebeurt. Dan kan bewindvoering of budgetbeheer de oplossing zijn. Dat dit moeilijke keuzes zijn is voor mij duidelijk en ik wil hierin dan ook de nodige begeleiding kunnen bieden.

Caroline en ik waren voor Scheltens & Co al 20 jaar collega’s, veel ups en downs meegemaakt en nog steeds blij met elkaar. Wij vullen elkaar heel goed aan en zijn samen vooral oplossingsgericht bezig. Wij denken dan ook een perfecte combi te zijn om u te helpen.

Ik heb de HBO opleiding Social Work afgerond in 2008. Gedurende 4 jaar heb ik gewerkt als maatschappelijk werker in een buurthuis in Dordrecht. Als vrijwilliger ben ik regelmatig betrokken geweest bij financieel problematische situaties. Hierdoor weet ik dan ook hoeveel spanning dit geeft in gezinnen.

In 2014 heb ik de basisopleiding Bewindvoering gevolgd. Jaarlijks volgen wij aanvullende cursussen t.b.v. bewindvoering, mentorschap, schuldenproblematiek. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen voor bewindvoering voor problematische schulden en geestelijk onvermogen die per 01-01-2014 door de rechtbank als vereisten zijn gesteld.

U kunt bij ons beiden rekenen op een betrouwbare, persoonlijke maar doortastende aanpak.